na kříž tě přibije
tvůj výčet vin ...
po té co opustíš
mateřský klín ...
--------------------------
odpustit jiným se dá ...
ale sám sobě, odpustit nelze
pro sebe nesmíš znát omluvu, únavu ani slitování ...
jinak prohraješ sám sebe ...
19.08.2010 16:21:00 | HarryHH