inhibuj a zjistíš to... :))) to nemůže být náhoda že droga z tebe udělá trosku a zabije tě.. to nemůže být náhoda! :)
01.10.2010 01:24:00 | blue
jojo šílenství...
Ráno jsem koukal na dokument o Timothy Learym, kde se tam Leary podivoval,že mozek má několik desítek senzorů, které se běžně neaktivují, ale příroda má naopak několik druhů květin, obsahující látky, které ty senzory právě umí inhibovat. A to nemůže být pouhá náhoda, proč květiny obsahují něco,co člověka dostane do změněného stavu vědomí, prostě to není jen tak samo sebou. Otázka je, proč to tak je ?
02.09.2010 13:08:00 | dead-head