Lesní
Anotace: Perex:není mochomůrka, jako mochomůrka
Krajkou lemovaný
Mochomůrka
v moderní sukni
s puntíky
tě vábí
/Utrhni mě,
ztratil jsem se Křemílkovi
a cítím se osaměle../
Po chvilce váhání
ho strčíš do košíku
/Ale moc se nevrť!/
a místo hledání praváků,
klouzků a podborováků,
se vydáváte společně
hledat jeho přítele
z pařezové chaloupky
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)