Anotace: nosím to téma už cca 3 týdny v hlavě, četla jsem někde článek a zarylo se mi to v mysli /holčička se jmenovala Zoe
Tedy, myslím, že každý je živ sám sebou...i když vůbec nevím, jak to je!
19.08.2010 23:37:00 | Mirka Hedbávná
A co když sedmkrát rychleji a jako v sedmimílových botách dojde se ku radosti, štěstí, chtěla bych, aby to tak bylo!
19.08.2010 23:33:00 | Mirka Hedbávná
Působí to na mě jako bolavý úděl osudu... Stárnout sedmkrát rychleji, ale bez zrychlení všechno prožitků, jen smutné...
19.08.2010 09:19:00 | labuť
Občas bych potřebovala čas 7x rychleji, ondy, kéž by na chvílu stál... Pěkné a zamyšlenkové dílko, a proto ST! za obsah.
19.08.2010 08:49:00 | NikitaNikaT.