Myšlenky
Ne,
nejsem básník.
To mě jenom někdy
napadají slova.
A myšlenky.
Ty virtuální milenky,
co svlékají si halenky
a nahé skáčou v mojí hlavě.
Jako bosé nohy v trávě.
Hravě
změní tanec v let.
A vedou tužku po papíru
s písmenky na míru.
V téhle chvíli
spěchám k cíli,
píšu i když noc se chýlí.
Jen pár slov,
pár hloupých vět,
i když nezměním tím svět.
Ale možná - co já vím,
přece jen
ten jeden
život navečer
trochu
změní
směr...
Přečteno 321x
Tipy 39
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, Iv, Holis, Noc17, Divoženka1, Levandule, malá slečna, jedam, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)