Odevzdaná
Odevzdaná
odevzdala si svoje tělo
cizím pánům,
aby v láskách neshořelo
voda je němá tanečnice
voda smývá
voda je dcerou plískanic
voda je tvé tělo
odevzdala si svou duši
cizím pánům,
aby čistá byla, byť nemusí
vločka je malá hvězda
vločka chladí tváře
vločka je dcerou plískanic
vločka je tvá duše
odevzdala si svou víru
cizím pánům,
aby neztratilas ji v černém dýmu
kroupa je perla darovaná
kroupa láme skály
kroupa je dcerou plískanic
kroupa je tvá víra
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, nejsembásník, labuť, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)