Dáma s deštníkem
Dáma s deštníkem
barvy tančí v temných hávech
havran vzlétá ku hvězdám
měsíc kuje pikle zrádné
jeho důvod je ostatně znám
křišťálové kapky hrají
v podivném orchestru noční blues
lepkavá vůně prázdných ulic
vyrůstá na stehnech můz
melodie letmého úsměvu
šeptá tichá slova
na lesklých rtech kolemjdoucí
zrcadlí se dívka snová
lehce v ní poznáváš Večernici
tančící na kousku kartonu
v teplých nocích na ulici
nehledící puritánů bontónu
pod koleny v hedvábí
v hříšném městě na stáži
po ránu my zůstává jen
sladká vůně v polštáři
Přečteno 358x
Tipy 24
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Lota, Mbonita, Elisha, pamp_elka, James Libustka, mademoiselle secret, danav, zvířenka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)