Dítě ve mně
Do postýlky lehl jsem si,
chtěl bych zas být malé dítě.
z půdy hračky snesl jsem si,
dětským smíchem probudím tě.
Stěny ve skrz praskají,
mračí se a křičí.
Omámit se nedají,
dětský sen mi ničí.
Na planině octl jsem se,
v plenkách v dětské posteli.
Pokud možno neptejte se,
proč jsem zas tak v prdeli!
Přečteno 340x
Tipy 14
Poslední tipující: Charibeja, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, Elisha, carodejka, 4LJFilip, Giginka, CULIKATÁ, pamp_elka
Komentáře (4)
Komentujících (4)