...napadá mě tisíce mouder, která bych mohla vsunout do komentu...ale člověk se podle mouder neřídí, když přijde na věc... :-)
28.08.2010 23:03:00 | Lota
kruh temných sil brals za soupeře
snad okamžik chtěls zastavit
do rajonu zlé vstoupiv zvěře
s níž neradno je pohár pít
snad že jsi propad nedůvěře
vzbudiv sopku co žár jde z ní
až soudce odjistil dveře
pro černých psů spřežení
***
JIří senior
22.08.2010 12:49:00 | j.c.
Stále se vracím a tak mi to připadá -
i v básni-
co bylo jistě mělo účel, ale jsme už takoví,
přemýšlíme,rozebíráme a.t.d.
21.08.2010 23:10:00 | s.e.n