nezvládam upadám propadám
nezvládam upadám propadám
dolu a ještě níže
byl sem kdysi kníže
ted jen poddaný sem
když si spolu jdem
za chvíli nebudu už nic
sere mě zima sere mě hic
sem v tom jak uzamčen
předtím sem byl nedodčen
ted už připomínám jen trosku
co má na místo mozku divnou kostku
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Iv, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)