Vášnivá
Rozvášněná kousnutí
ještě více nabudí
krev tepající v tělech obou,
když uvnitř lázně z vášně tonou
a čekají na další vzlet,
jež začíná se probouzet.
A s ním i v duši krásný cit,
jež těžko dá se pochopit -
osvětluje temné stíny,
dodává nám pocit síly,
zapaluje oheň v nás
na krátký či dlouhý čas,
promění svá rozhodnutí,
dává možnost ke střetnutí
dvou odlišných holých stran,
z nichž kvítka pučí zrovna tam,
kde polibky je ozdobily
a horkou vášeň roznítily.
Oselo nás šťastné sémě,
přitiskni se, lásko, ke mě.
Dávám se ti, lásko má,
z těla pot ti prýští.
Všechno kolem, jak se zdá,
na kousky se tříští.
Dávám se ti, lásko má,
srdce rychle bijí.
Pokud smrt má přijít s tebou,
tak, miláčku, chci ji.
***
Zajatá v tvém objetí,
na křídlech svých citů.
Z ničeho už nemám strach,
když vím, že se mnou jsi tu.
Uvězněná na rtech tvých
se sladkostí čokolády,
v tuto chvíli nechci víc,
než jen to, abys byl tady.
Přečteno 471x
Tipy 28
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, Joe Vai, Azazen, Pelican, Johny tichošlápek, susana načeva, Zasr. romantik, sepotvkorunachstromu, ilona, Isquieasuus, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)