Touho!
Ohněm pálíš,
má touho bláznivá!
Vůní mámíš,
nikterak hojivá..
Kolkolem snů
kroužíš tichou samotou.
Už do mě vpluj,
neumřu nicotou!
Hýbej se v nitru
mnohými rytmy,
já si Tě chytnu,
v rukávech ze tmy.
Z pravdy i ze snu
hovořím k Tobě:
Právě teď klesnu
v téhleté mdlobě.....
Přečteno 312x
Tipy 35
Poslední tipující: Gabrielle, jitka.svobodova, Oťas, kroužek, pejrak, Paulín, Bean, Holis, malá slečna, DagDag, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)