Anotace: Prej je to dobrý...ja nwm...to ochutnejte...psal sem uplne jinou basnicku a vynorilo se tohle...konec anotace
Ovšem každý konec předchází novému začátku.. Stejně tak voda, která z vodopádu padá dolů, si následně klidně pluje vstříc novým zítřkům..
Je to skutečně zajímavá myšlenka.. srovnávání vodopádu s životem.. :)
A k těm snům.. ve snech můžeme být vším, zřejmě proto jsou tak nádherné i děsivé zároveň.. Ale bez nich by to prostě nešlo :)
21.08.2010 18:33:00 | Emily Winnacott
beze snů to nejde, se sny je život krásnější...a teď šup kytaru a hoď to do not:-)
ST !
21.08.2010 12:31:00 | Házté