Z pupenů jasmínu
Tančili na ústech mrazu než vyrazili
cestami hraničních akátů
zarazili se na rukou šíleného
život mu protékal prsty
špinavými od asfaltu
v tichu a pokoře
vykvetli z pupenů jasmínu
z lůna bláznovství
navoněli svět
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Pablo Kral, borůfkovej shit., Jiná, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)