Nikde dlouho vydržet nesvedu…
A nejlepší na tom vlastně je
to těšení se na změnu –
´Na cestě´
Nejsvobodněji je člověku v dopravním prostředku
mezi vzdalujícím se vyčerpaným támhle
a blížícím se lákavým tam
Být v tom stavu věčně…
žít
´Za pochodu´
A mnohdy už to nejde vydržet
(setrvávat v jediném „mrtvém“ bodu)
A čím dál tím dřív netrpělivost si žádá změnu
Poslední dobou často v breku…
(před realitou)
´Na útěku´ –