ZAŘÍKÁM...
Zaříkám,
bolest, co v slzách pramení,
zaříkám,
nenávist, špatná znamení...
zaříkám,
války a lidská soužení,
zaříkám,
zbabělá, tichá mlčení...
zaříkám,
pýchu, jenž hlupáků je stín,
zaříkám,
smutky a těžký lidský splín....
zaříkám,
vše špatné co je v každém z nás,
zaříkám,
až při tom jde po kůži mráz...
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)