Zrcadlo
Anotace: mladým do nového bytu (jen taková rýmovačka)
Koho by to napadlo
koupili nám zrcadlo
že už nejsem malý kluk
mám na sebe dělat kuk!
Jak vylezu z postele
sotva ráno protřu zrak
na svůj odraz vesele
podívám se jistě pak
vždycky potěší mě trochu
nic jiného nezbývá
říkává mi super hochu
pak to bystře odkývá
Taky hezky pozdraví
popřeje mi krásný den
rád se u něj zastavím
nežli vyrazím si ven
Večer taky nezahálí
radost činí i mé ženě
s milou tváří vždycky chválí
před zrcadlem spokojeně
Přečteno 351x
Tipy 40
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Jiparo, Bella., Labanda, s.e.n, Sweet KiWi, Babu-ssi, Churry, jedam, Marfuša, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)