vkrajkachadonekonecna
ve ztichlem pokoji
se usmeju do zrcadla
citim se jako princezna
baletka
zabalena v krajkach
je mi dobre
v otevrenym hlase
se hledam kazdy den
uz nechci byt nikdo jiny
vsem reknu
ze vsechno co ke mne patri
mam rada
ty me pochopis
a taky lehky holky
s nohama roztazenyma
do vsech stran
protoze si myslim
ze nikdo nechce
ztratit sam sebe
i kdyz se o to do nekonecna snazi
ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)
Přečteno 394x
Tipy 14
Poslední tipující: innominata, Woski, Fighting Dreamer, Elisha, Radek.oslov.Šafárik, Veru, Jiří I.Zahradník, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)