Marinera..
Anotace: .. národný tanec Peru
Tu eres elegante, cadenciosa
en la mano el panuelo
te amo con toda mi alma y corazon
ten tanec až na dotyk nosa
na Plaza de Armas - mi suelo
tancujem s Tebou marineru, som blázon
do mesta Cuzco a nebyť tu Teba
odídem k brehom Pacifiku
slzami napájať oceán, sediac bez slov
s Inkom, bez vody a bez kúska chleba
tak ako on má to vo zvyku
oplakať conquistu Pizarra pre žltý kov
máš pohľad tajomný, až k vrcholkom Ánd
Ty o tom poklade niečo vieš
okolo Teba tu krúžim kruh zo všetkých strán
tanečným krokom ísť po stopách tých bánd
zaplatiť za všetko v slzách - cash
nad Cuzcom tancovať veky.. ho liečiť z tých rán
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Psavec, Doradan, labuť, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, Kubino 2
Komentáře (0)