mco dobrý, taky bych ráda spálila všechny mosty, ketrý už stejně skor padají do vody, ale nemám na to
06.01.2006 11:45:00 | Melfëa
mno, tohle se mi líbí. názorově je tam hodně pravdivých věcí... jen jsem si vážně nevšimla, že takhle přistupuješ k životu... u tebe to je střídavě oblačno, tak snad to sluníčko začne svítit.
05.01.2006 22:07:00 | Nausika
mno, tohle se mi líbí. názorově je tam hodně pravdivých věcí... jen jsem si vážně nevšimla, že takhle přistupuješ k životu... u tebe to je střídavě oblačno, tak snad to sluníčko začne svítit.
05.01.2006 22:07:00 | Nausika