monoteismus, desismu, panteismus, politeismus, a animismus...copak na tom záleží, když věříš?
08.05.2011 12:18:00 | ta co bývala Andělem
To je právě ono, že lidi mají tendenci si představovat nepředstavitelné a zjednodušují to podle toho, na co stačí.
02.09.2010 20:29:00 | Dota Slunská