Je Mně - Jemně
Když ticho noci rozezní své tóny
a křehké múzy
přisednou si ke mně,
přestávám cítit zemskou tíž
a je mi - prostě - jemně...
Tak jemně, jako nikdy je mi,
houpána v klínu Měsíce,
posílám pusu naší krásné Zemi,
hvězdami zdobím
svoje střevíce.
Tak jemně jako nikdy je mi,
ztracena v zlatém třpytu hvězd,
pijákem saju slzy Zemi,
s andělem strážným
kreslím do nebes...
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (0)