Počkej chvilku...
Čekání...
o tom je život.
Celou dobu čekáte
na někoho
na něco
na cokoli.
Víte, že to tak jak chcete,
nebude nikdy,
ale doufáte v to
čekáte…
a nic
Jenom ta hrozná Nejistota
Samota
pak Zoufalství
Bezmoc
ale stále Naděje...
Naděje je sice krásná věc,
hlavně pro romantiky a snílky,
ale podle mě je hrozná
a zlá...
Ale vám nezbývá než čekat
a když zemře i Naděje
tak kdo ví?
blázinec?
hřbitov?
Počkejte si...
uvidíte.
Přečteno 352x
Tipy 11
Poslední tipující: Lamorte, ilona, W.O.K.O., Gabrielle, Aurelius, Skalsky Pavel, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)