Jasná tvář slunce
mě hřála na tvářích
Příijemné teplo
se proplétalo vlasy
košile se nadýmala
když letní dech
ohýbal hřbet
a potom jemně foukal do trávy
Zpívali poslední lidé, zpívaly staré časy
Cítím že dopisuju poslední stránky
a vytahuji velký
tlustý deník
nasáklý vůní
nového papíru