Život
Chtěl plnohodnotný život žít
a pár pravých přátel mít
Díky tomu co prováděl v minulosti
mu teď lámou vaz a všechny kosti
a hlavně do srdce nůž
alespoň zbavíte se mě už
Jenže on se změnil,teď je řada na Vás
Pak už jen vem to ĎAS
Ale věřte že člověk se změní
a nic těžkého na tom není
Jen stačí změnit své mínění....
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Neriah, CULIKATÁ, labuť, Gre_P
Komentáře (3)
Komentujících (3)