Antidopingová
Anotace: Šlehněte si jí jen na vlastní nebezpečí.
Sbírka:
Žvatlárium
.
Návštěvy múzy jsou jako antidopingová kontrola.
Dlouhé čekání -
nikdy nevíš,
kdy to přijde na tebe.
Někdo říká hodně pít.
Jiný se před tím prochází.
Čas na sluchátka do uší.
Rychlé pohyby očí.
A prý že: v klidu.
Ha, ha.
PŘEKVAPENÍ !!!
A hodí se všechno, co máš v sobě
...
hned je to pryč.
Nevíš komu to -
čekáš.
Nevíš jak to -
čekáš.
Pozitivní výsledek!
...který stejně
někdo zpochybní...
Vlna zájmu.
Vlna nezájmu.
Odloženo na neurčito.
Následuje další zkouška.
.
Přečteno 468x
Tipy 62
Poslední tipující: Divoženka1, kokeš od pana krbce, excited, desela, ilona, Bíša, WAYWARD, adida, James Libustka, whiolet, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)