Tvůj teplý
dech
a něžné pohlazení
a šepot v mých
snech
co najednou zmizí
v pronajatých prostorách tmy
občas v kruhu bloudíme
do správných dveří
pouze jeden prst
strčíme
a počkáme
jestli nám ho
někdo
přivře
...
zabouchnuté dveře
se neotevřou
sami od sebe
...