Chmurno
Nebe pláče celým dnem
chci prokráčet svým si snem
avšak nic nám nepřeje
už umřela naděje
v jedné ze slz rvoucí duši
rozpil se mi život z tuší
nelze číst v něm jako dřív
jen marně hádat další kroky
rozdrásanou cestou z trnů
v otupělé bolesti
minout všechny rozcestí
jen tak splynout s okolím
usnout a snít
to si dovolím
i když těžknou křídla můrám
v nočních promítáních
kapky deště smývají temnotu
a čas pomalu plyne
než stačím otevřít víčka
tolik štěstí kolem zhyne
proto nechte mě spát
a jen tiše snít
bojím se bojím
tu sama být
....
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: Samanta, Danger, A. V. Nýmand, Agniezka, malá slečna, James Libustka, Petbab, Zorenka Ježková, carodejka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)