Strach
Strach
Hledím ti do očí
Když pozoruji tu radikální změnu
Ve tvém myšlení
Když vidím tvůj strach
Otvírám tvé dveře do duše
A odhrnuji závěs za nimi
Nezabráníš mi v mém počínání
I když by sis to moc přála
Mám nad tebou moc
Jsem vládcem z dávných dob
Absolutistických dob
Mám moc nad tvou duší
I tělem
Hledím ti do duše
A svlékám ji do naha
Nemáš sílu mi bránit
Nejsi první ani poslední
Dotýkám se tvé duše
A cítím tvůj vystrašený dech
Tak rychlý, tak povrchní
Objímám tvoji duši
Líbám ji na šíji
Cítím tvůj zrychlený tep
Nemohu se ubránit
Úšklebku vítěze
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, carodejka, strašidýlko-střapatý, James Libustka, CULIKATÁ, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (4)