Za vše se platí vysokou cenou
Anotace: vše co člověk udělá se stejně ukáže jako chyba a vrátí se to....
Sbírka:
Nová dějství
S hvězdným prachem na zem se snáší,
smutek,
mnoha lidí a mnoha tváří.
Za tajnou branou oheň plápolá,
nenávist,
v mnohých hluboko ukrytá.
Ze strachu víčka zavírá,
slza,
skrz ně se prodírá.
Za touhu vyměnil vše,
bolest,
v hrudi navždy kouše.
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabrielle
Komentáře (0)