život
V samém koutku srdce
neřízená střela
život chutnal trpce
rád dřel kůži z těla.
V sobě nosí obraz
pevně léty vrytý
ze sluníčka odraz
ranní rosou mytý.
Prozři jednou paní
rozhlédni se kolem
ne všechno se daní
zasáhnuto bolem.
Jsou i světlé chvíle
modré díry v mracích
občas malá píle
esa v kartách hracích.
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: divoska_jaja, zelená víla, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Jiná
Komentáře (3)
Komentujících (3)