pozemská časodravost ..to je úžasný!!!! Nádherné ST!
25.08.2010 10:23:00 | xoxoxo
nehledej dál než vidíš sama
hvězdné máš dálky na dosah
to citů tvých je panorama
když realit překročen práh
neber víc než dát chceš sama
to není málo, neměj strach
jen kroků střez se do neznáma,
bouřných nést se na vlnách
nedávej víc než brát chceš sama
na jisté jen plav se lodi
vždyť víš, jako dobrá máma,
tak dlouho se džbánem se chodí…
***
Jiří senior
25.08.2010 07:34:00 | j.c.
Co můžu víc napsat než,že je nádherná jako všechny Tvé básně.Samozřejmě St!!!
24.08.2010 18:33:00 | CULIKATÁ