V pavučině
Nenech se vláčet sem a tam
proč všechno pouštíš z rukou?
Víš, myslím, že tě dobře znám
nikdy nic není se zárukou
A přece, kdo ti našeptává:
Jdem od ničeho k ničemu
v šedé zapleteni pavučině
a že nic není k dobrému
že žijeme jen ve svých světech
a v iluzorním sdílení
že nikdy nic už nerozkvete…
Ta představa je k zbláznění
Z toho bych zašla na úbytě
Já spřádám si své zlaté sítě
a zpívám vlastní melodie
Muška v pavučině - nepřežije
Přečteno 291x
Tipy 33
Poslední tipující: Špáďa, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, susana načeva, WAYWARD, Juraj Hrom, carodejka, James Libustka, René Vulkán, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)