Policie si dobře vede
Anotace: ..dělá co může, co svede :)
Vyšel svit ranních paprsků
zašel v náhlém udivení
v ulicích šeď policejních okrsků
vojáci strachu jsou poraženi
. . .
byl to od nich podraz
zásah proti místnímu gangu
z pekla k dobru odraz
zadržení hledaného mustangu
. . .
majitelka vozidla
byla strašně šťastná
když policistům to pravila
chytilo ji astma
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, dream in emptiness, Květka Š., Jiná, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)