jak jsem ztratil hlavu
Anotace: pro rozveselení jedný smutný holky
Koukáš se zavřenými víčky a já plamenem svíčky hladím tvůj dech, koukáš a nemyslíš na básničky co jejich klikyháky zdobím každou zeď, koukáš a nemáš ani ponětí co dělá moje hlava pár minut po stětí, koukáš a já se koukám s tebou, jen vlasy mě víc než tebe, od té země zebou :-)
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: TetaKazi, jedam
Komentáře (0)