Odkaz od Anděla
Anotace: není to báseň,není to nic,jen taková myšlenka nerýmovaná,asi nějaka deprese
Každým dnem umírám jak lehká děva,
S myšlenkou na tebe…
asi se Ti mstím
chci bejt Tvoje….pro TEBE…
Umírám v duši černé s motýlími křídly,
Jak můra černobílá v světě neřestí.
Můžu si za to sama,
Nejsem ona a ona není já
Den pro mě začíná západem slunce,
Kdy mi příjde,že nic nekončí.Nekonečný svět
v ráj změní se hned,
pak bodavé slunce vyjde,
spánek na mě prijde
slzy krve padají po mých křídlech na zašedlou zem,
už to není příběh je vše jen sen
Ta představa ideálu se střetává se skutečností,
je to jak Don Quijote ve svým světě
proč se člověk pořád jenom plete?
Těchto pár neohrabaných řádku,
Sepsal anděl ve velkém smutku
Odkazuje na DNEŠNÍ SVĚT
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, SWEET13, pamp_elka, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)