Anotace: Lež je pravda, která se nepovedla. Minidílko XCII, XCIII, XCIV.
Sbírka: Minidílka
Pravda je jen jedna, že v prachu jednou lehnem a červi se rozlezou a pak nás v rubáši ponesou, no vlastně obráceně:-)
08.09.2010 22:14:00 | Jeněcovevzduchukrásného
zadarmo to nebude, neboj;/
06.09.2010 23:04:00 | Lilien
Krásně pravdivé.
Lež -
je neskutečná pravda,
co stáhne tě
až na dno.
A tam ti to zas nandá!
28.08.2010 15:53:00 | carodejka
Každý muž řekne si,
že tyhle dámy mají tváře jiných dam!
Však i pro mnohou ženu jejich tvář je hlavolam!
A mohlo by jít Pravd i Lží na tisíc v procesí
a mumraj ten by zvrt se v různé excessy
Holt Prvda s lží jsou sokyně! a na to svůj krk dám...
27.08.2010 08:33:00 | šuměnka