dvojsmysl
můj život je tak zajímavej
asi jako tříska;
na hovno
ale cejtíš to
zdá se mi
že opět plodím moudro
cejtim sebe, ač se nezdá
že bych prospěl
seru na to
seru na tebe
sebe
posral jsem už dávno
jsem na hovno
ale cejtíš to
dvojsmyslně
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Voralberg, Moniska
Komentáře (1)
Komentujících (1)