Deštivo
Prší, prší, jen se leje,
suchý mokrému se směje.
Všichni ptáčci z náměstí
co se nemají kde ukrýt,
cestu kapkami si proklestí
a pod deštníkem najdou úkryt.
Stojí ale taky za zmínku
jejich bezohlednost k majiteli deštníku,
pod parapletem se těsnícího
už pomalu běsnícího.
V tichém šumu kapek záplav,
nejraději by jich pár zašláp.
Přečteno 450x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Psavec, Mbonita, Skalsky Pavel, Agniezka, Gabrielle
Komentáře (0)