Nejlepší přítel člověka
Stránky šeptají tichou píseň
A voní dálkami
V ruce příjemná tíha
Čím větší, tím lepší
Jemně otáčíš list za listem
Nevnímáš realitu
Imaginární svět se okolo míhá
A srdce tvé plesá
Je přece pravda odvěká -
Kniha - nejlepší přítel člověka
Přečteno 373x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Gabrielle, Psavec, Jiná, CULIKATÁ, labuť, Skalsky Pavel
Komentáře (5)
Komentujících (5)