Pocta nostalgikovi - j.c. seniorovi
Anotace: další skládanka z názvů děl
Sbírka:
Pocta ...
Beze svědků
Na Hrad
Nový příběh
Poslední řádek
Práh vnímání
Louka vášně
Vděčnost
Láska a Vášeň
Nerozluštitelná
Dotyková symfonie
Správný lék na správném místě
Čtyřlístek
Tři vášně
Úplněk
Song odhalené ženy
Dáma v masce
Koruna z trní
Také růže
Konečně ...
Hold klasikům
Co že to vlastně jsem?
Sedmikráska
Tak vítej ...
Óda na muže
Zpívající ...
Oheň
Cena pro vítěze
Slunce v duši
Přečteno 390x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Bíša, jedam, PIPSQUEAK, lennerka, Gabrielle, s.e.n, Radek.oslov.Šafárik, divoska_jaja, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)