Samota
Děláš, že ji nevnímáš.
Tváříš se, jako by nebyla.
Vstáváš s ní i usínáš.
Ona však v Tobě ožila.
Drží Tě v náruči bez lásky.
Hladí Tě studenou dlaní.
V duši Tvé zakrývá obrázky.
V zrcadle díváš se na ní.
S ní nežiješ, pouze přežíváš.
Podle se skrývá za štěstím.
S ní v depresi potají chodíváš.
Stává se jednou z Tvých neřestí.
Zadupej na ni, do kouta zažeň jí!
Je na oko silná, však slabá a zbabělá.
V její sluji oheň naděje zažehni.
Ukaž, že víra Tvá stále je bdělá.
Největší zbraní bude Ti přátelství.
Kouzlo, jenž rozzáří ponurou temnotu.
Dále pak šiř toto radostné poselství.
O tom, jak v boji si porazil samotu...
Přečteno 355x
Tipy 21
Poslední tipující: divoska_jaja, jitka.svobodova, Niky88, carodejka, Krahujec, dream in emptiness, Noc17, Psavec, CULIKATÁ, malá slečna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)