Nervózní
Anotace: příliš nervózní i na anotaci..
Pořád jsem nervózní,
proč mi tak chybíš?
Nevím už kam mám psát,
třeba to ty víš.
Ozvi se, dej vědět -
jak to mám chápat?
Zavřel ses před světem
už jako párkrát?
Jestli jsi v pořádku -
nevím, já nevím..
Pořád jsem nervózní,
jen z okna hledím.
Těžko se soustředím,
mám plnou hlavu
myšlenek na tebe,
na tvou povahu.
Pořád jsem nervózní,
kdy už to odezní..
v hlavě mi stále zní
POŘÁD JSEM NERVÓZNÍ!
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Gabrielle, JohnyD., CULIKATÁ, WAYWARD, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)