Anotace: ...
Nebudu psát "vítej na literu", protože to znamená "vítej mezi autorama který jsou oblíbený a nestojej za nic", a to ty jistě nejsi.
K dílu:Tvoje první básnička mně zklamala. Tři řádky ničeho, to jsem si od tebe moc nesliboval. Ale ta druhá, ta je naprosto skvělá. Sice se mi nelíbí, že se o tebe zajímaj autoři z Klubu Okurek, ale tak už o je. Doufám, že tě nesvedou na scestí literatury, protože zatím vypadáš nadějně, tak si to prosím, nenech zkazit okurkami a básněmi, jako tvá první.
Věrně cestující,
Corsica
28.08.2010 19:02:00 | Corsica
Ať už je svět jakýkoli, milovaný člověk bude vždycky dokonalý i se všemi svými chybami :)
To nebude žádné obecné pravidlo, ale zřejmě nějaký přírodní zákon, který narozdíl od většiny vytvořených lidmi, zaručeně funguje ;)
Skvělá báseň! A vítej na literu ;)
27.08.2010 22:54:00 | Emily Winnacott