Můra
Decentně vyděšen prázdnotou v ně,
pokouším se vypsat jí na papír.
Uchlácholen že konám správně,
nacházím na okamžik mír
Náhle však přelétne chmura či můra
a vrhne se do plamenů hořící svíce.
Se smradem spáleniny křikne: „Hurá
již nebudu zde více!“
Divím se tomu bláznivému tvoru,
co raduje se ze svého konce.
Netušíc, usednu opět ke stolu,
že pochodeň živá kazí koncentrace.
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Wildcat, l'âme
Komentáře (0)