Anotace: I tak to v životě chodí
Darebák? Spíš pavouk :) ženy jsou mouchy a muži pavouci. (A někdy i naopak, možná...)
29.08.2010 23:32:00 | mašinka
Máš pravdu, i toto je život. Jednou jsem na takového dabebáka narazila, ale nepodlehla jsem. Vykřičník v mé hlavě včas zablikal.ST za obsah !!
27.08.2010 10:43:00 | Tamara
Máš pravdu, i toto je život. Jednou jsem na takového dabebáka narazila, ale nepodlehla jsem. Vykřičník v mé hlavě včas zablikal.ST za obsah !!
27.08.2010 10:42:00 | Tamara