Nakreslím si svět
Anotace: ...starší básnička...
nakreslím si svět
a tebe črtnu z velké dálky
abych mohla snít
nakreslím si svět
a hrsti plných sedmikrásek
budou si tě plést
nakreslím si svět
se všemi barvami
co tenkrát hrály
namaluj mi svět
s tebou, se mnou
s námi
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Viva La Roma, Elisha, SWEET13, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)