Ráj zlomů
Anotace: vždy se to lámat bude :)
Dozrávají myšlenky
Roztávají okenní výklenky
Smyjou slzy,smyjou trest
Nádherné léto a nahá kolena
Barevné pasáže a vůně máty
V ráji prostředním,tančí na molu
Vítr zvedá řasy,kousek šatu
Opírá se o(Ty)záda
Chvíli ji mrazí,chvíli z toho padá
V monotónu topí se
V ráji nefalšovaných zlomů
Přetahování o duše a krabice
Protože míň je vždy více
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, její alter ego, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (0)