Voda nebo ne.
/Zkřížíš nohy.
Nad vodou den
a pod ní noc.
Přitom tak moc
chceš vidět ten rozdíl.
/Vstaneš.
Na hladině pár vln
a pod ní už nic.
Přece za víc by stálo
cítit ten rozdíl.
/Protáhneš se.
A jdeš dál, protože voda
ti cuchá nervy.
/Zastav se.
Žádný rozdíl není.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (1)
Komentujících (1)