Anotace: ...(pociťovka)...
Jurajku ty zkrátka umíš...vždycky si Tě s obrovskou chutí přečtu!:-))
03.09.2010 22:17:00 | střelkyně1
tedy Juro.. to je vnitřní skvost, tvůj.. ať je doba červená či zelená, ty trefíš ...
01.09.2010 21:58:00 | zelená víla
přeji ti boží požehnání a taky radost na duši
srdce ať pozná pravdu lásky
a nedělá si z lidských zrad vrásky...
požehnání do všeho myšlení a konání
co chmury luhára zahání
26.08.2010 22:27:00 | Lady L
Zahanbený, potupený,
život vie ľudí vyučiť,
keď si bol potopený,
a temnota túži ničiť,
na motýlích krídlach,
vznášam sa nad slovami, akoby som bol sokolom,
už nebudia vo mne strach,
dnes rande mám s pokojom,
***
st
26.08.2010 14:15:00 | ROMAN LOHNERT